Over Wiki Sports

 

+20 jaar ervaring

Fietsen is ons verhaal, het begon allemaal door zelf intens de sport te beoefenen, maar inmiddels is Wiki Sports reeds meer dan 7 jaar gespecialliseerd in fiets en E-mobillity.

Passie

Passie voor de fiets, deze passie wordt gedeeld door iedereen binnen Wiki Sports. Alleen door samen deze passie te delen, de kennis, het oog voor detail komen we tot de beste resultaten.

Kwaliteit

Kwaliteit is een voorname pijler, bij Wiki Sports gaat kwaliteit boven kwantiteit. Onze merken zijn daarom bewust geselecteerd, kwalitatieve producten leiden immers tot betere prestaties. Bovendien zijn onze duurzame producten steeds een meerwaarde en uniek in hun design.

 

Service

Onze merken zijn technisch verfijnde top-producten. Alle producten krijgen strenge kwaliteitscontroles, uiteraard loopt er ondanks onze QC wel eens iets mis. Zowel de consument als de handelaar moeten kunnen rekenen op een snelle en doeltreffende oplossing. Onze klantendienst beantwoordt vragen zo snel mogelijk, handelt garanties vlot af.

Partnership

Enkel door samen te werken worden de grootste resultaten verwezenlijkt. Wiki Sports wil dan ook verder gaan dan de gewone koper - verkoper relatie. Wij willen met onze klanten meedenken en hun suggesties opnemen in ons aanbod. Wij bieden ondersteuning in de vorm van demo's, catalogi en geven onze klanten graag advies.

Samenwerking op lange termijn

Enkel door samen te werken worden de grootste resultaten verwezenlijkt. Wiki Sports wil dan ook verder gaan dan de gewone koper - verkoper relatie. Wij willen met onze klanten meedenken en hun suggesties opnemen in ons aanbod. Wij bieden ondersteuning in de vorm van opleidingen, trainingen en gratis advies.

 

Wiki Sports Team

 

Sales

Ron Bussels
Sales Manager Benelux

Patrick Verjans
Sales Manager België

Maarten Wilberts
Sales Manager België

Michael Van Delden
Sales Manager Nederland

 

Office management

Ron Bussels
Zaakvoerder & Brand Builder

They Hamers
Brand Builder

Martijn Bijnens
Operations Manager

Johan Philipaerts
HR Manager

 

Customer care

Tamara Gijbels
Customer Success Medewerker

André Descendre
Service Advisor

Tom Lubinski
Service Advisor

Ben Berden
Magazijn